• 30 dagen bedenktijd (gratis retour)
  • handgemaakte producten
  • gratis verzending
  • alle prijzen zijn inclusief btw

LEVERTIJD EN VERZENDMETHODE

VERZENDING IS GRATIS

 

GRATIS VERZENDING

De levering van uw bestelling zal per brievenbuspost worden verzonden, bij meerdere bestellen per pakketpost, in beide situaties zal uw bestelling met een track en trace te volgen zijn.

 

Levering verloopt via de pakketbezorgers . Over het algemeen zal na verzending de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Verzending zal binnen 3 dagen gebeuren i.v.m handgemaakte producten. 

Mocht het artikel op voorraad zijn zal het de eerstvolgende dag verzonden worden .

Behalve artikelen besteld op zaterdag, die zullen maandag verzonden worden.

BETAALMETHODEN 

 


Achteraf betalen per factuur, u ontvangt een factuur met betaalgegevens en er zal een betaallink verzonden worden. 

 

RETOURBELEID, GARANTIE EN KLACHTEN

 

Retourbeleid en garantie

 

“U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ennovycreations.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

BIJ UW ZENDING VIND U EEN  FORMULIER VOOR HERROEPING.

DEZE VULT U IN ALS U NIET TEVREDEN BENT MET DE ZENDING EN DEZE WILT TERUGZENDEN, ZODRA IK DE ZENDING MET HET INVULDE FORMULIER HEB  ONTVANGEN ZAL HET VOLLEDIG BETAALDE BEDRAG (minus eventueel behouden producten in zelfde levering) WORDEN TERUGBETAALD.

 

Bij beschadiging van het product door onzorgvuldige omgang door de consument zelf is de consument aansprakelijk voor eventuele waardevermindering van het product.

dit is bij:

  1. Beschadigingen door eigen toedoen. Bijvoorbeeld door ermee te slapen, het laten vallen van het sieraad op een harde ondergrond          of werkzaamheden waarbij er schade kan ontstaan, zoals klusjes in en om het huis.

  2. Verkleuring door het gebruik van water, parfum, zeep, schoonmaakmiddelen, lotion of haarlak.

  3. Verkleuring chloor in zwembadwater, door ermee in zee te zwemmen of door een hoge zuurgraad van de huid. 

 

U heeft de garantie met in acht neming van hierboven vermelde punten om bij schade aanspraak te maken op het kosteloos laten repareren van het sieraad.

Deze garantie is voor 2 maanden, ingaand op de datum van aankoop.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar ennovycreations@hotmail.com    of      info@ennovycreations.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.