• 30 dagen bedenktijd (gratis retour)
  • handgemaakte producten
  • gratis verzending
  • alle prijzen zijn inclusief btw

Mijn advies om zo lang mogelijk plezier te hebben van je sieraad.

 

kijk uit met geparfumeerde producten.

Zorg dat je sieraad niet in contact komt met water zeker geen zeewater en zwembadwater vanwege de chloor en het zout.

Verder raad ik je aan om niet met je sieraden aan te slapen, dit om jezelf te beschermen tegen krassen bijvoorbeeld door onbewust met je armband in je gezicht te wrijven en het sieraad te beschermen tegen bijvoorbeeld kapottrekken in je slaap.

 

Direct zonlicht kan verkleuring veroorzaken, gekleurde materialen kunnen bleker worden.

Ook edelstenen zijn gevoelig voor zonlicht ook zij kunnen lichter worden na veelvuldige blootstelling daaraan.

 

Verder maak ik veel gebruik van roestvaste onderdelen, rvs is een ijzer, nikkel, chroom en koolstof legering, het chroom zorgt voor een beschermlaag, deze kan bij  beschadiging en afsluiting van zuurstof door vuil, vet enz. roest gaan vormen,  reinig met water en niet geparfumeerde niet chemisch reinigingsmiddel en poets daarna met een zachte doek droog. 

En jazeker kan rvs magnetisch zijn je hebt nml. veel soorten rvs, zoals martenitische, ferritische ,austhenische en duples rvs soorten, maar ook soorten zoals rvs 304 en 316 kunnen magnetisch worden door buigen, slijpen enz. dit omdat hiermee de kristalstructuur veranderd.

 

Ik doe mijn best om een zo goed mogelijk product te leveren en de te gebruiken materialen worden ook eerst getest, zodat u er zo lang mogelijk plezier aan zult beleven. 

 

 Je hebt 30 dagen te tijd om zonder enige reden je sieraad terug te zenden, er zal een retour instructie meegestuurd worden.